Praktikum

Herreje vad jag skrivit journaler nu. Gaaaaahhh. Jag är tveklöst den som fått göra mest på praktiken av oss fyra nyblivna Lyckselebor. Känns som att jag till och med börjar komma in på dysleximomentet. Otippat värre.

Men snart är det sommarlov : )


Palt igår hos Dessi, det var uppskattat. Ikväll blir det kanske film med Karin och senare i veckan: Lycksele Djurpark. Och i helgen är det yran...

FRUKTA INTE!
ÄT FRUKT!
/DI LEVA

image14

Praktik, vackert väder och TV-shop

Den här veckan har man fått känna på hur det kommer vara att få jobba med barn som logoped. Måste erkänna att jag har blivit glatt överraskad och alla patienterna har varit jättefina. Handledarna i Lycksele äger och jag suger in all information jag kan få från Maria Levlin, hon är grymt kunnig och en fin människa. Barnen tycker om mig. Än så länge :)

Nu gör jag hemtentan i oralmotorik och sedan blir det att återvända till Lycksele imorgon. I den staden finns det grymt mycket raggare som sladdar med bilar och tutar...

Nu lyssnar jag på Eva Cassidy - Imagine. Jag blir alldeles varm i hela kroppen. Lyckokänslor. Nu är det snart sommar och praktiken är skön.

www.pluppfisk.webblogg.se - Pippi Långstrump på engelska. Vad ska man säga?

RSS 2.0