hawaiifesten.. Hawaii Persson!

Åhhh, "inflyttningsfesten" som jag och Karin hade war wunderbar, Det kom precis lagom mycket folk, stämningen var hög och folk var trevliga och sociala,

Det negativa; Anna och Linda lekte med en badboll vilket resulterade i att min taklampa föll ner. En kaskad av glas föll över hela golvet. Anna sade att hon hade pimpat mitt golv. Det var lite drygt att få bort glassplittret idag dock, plus att det även var en sörja av blod och utspilld drink som bredde sig ut över golvet, det var mindre trevligt om man säger så. En annan mindre bra grej var att vi inte hade någon vinöppnare och på grund av att det fanns de som kände sig sugna på lite vin, kändes det som att vi var tvungna att fråga grannarna om de hade någon korkskruv som vi fick låna. Det hade dem. Och vi förstörde den bara genom att sätta den i korkskruven, det var en klen liten sak tydligen. Jag och Karin replacade den med en mycket finare. Och dyrare.


Men bra saker som hände: Grym musik, trevliga människor, fantastiska presenter... Åhhh, Elin gav oss en superfin tavla med mig och Karin som motiv. Det var grejt.


Idag: Har sett Förtrollad, skaffat mobiltelefon nr 2 för att vara tillgänglig, Har 'även fixat låtar till den. Och ätit på Subway. Dagen har varit king!


Fortsättning på den spännande resan

... och vi såg hur som helst på På Spåret på kvällen och gissa vilket resmålet var för dagen om inte ... *trumvirvel* Skellefteå! Det var nog något av det mest spännande jag har upplevt i mitt liv - Att i självaste Skellefteå få se på ett program som handlar om Skellefteå! Det var inte illa. Karin och hennes bror satt som klistrade framför tvn när de fick veta att det fanns en travbana med ett antal gubbar med rök i hela ansiktet. Man kunde dessutom fiska i Byske.
Efter detta var vi alldeles utmattade, men vi lyckades ändå se något som inte kan ha varit någonting annat än en uppföljare på Hollywood gigolo. Där hände det ett antal märkliga saker. En kvinna som var laryngektomerad hade bara ett hål i strupen och därför kom det ut vin ur hålet när hon var på dejt. Det hela var mycket konstigt. En annan hade röstproblem och lät precis som en högtalare. Där hade det varit ett utsökt tillfälle att anlita en logoped!
Sedan sov vi hur som helst.

Lördagen
Det fikades med Karins vän Linus, han hade en fin katt som hette Raki om jag inte minns fel. Jag åt en god chokladkaka på Waynes men det slog faktiskt inte Double Chocolate på Subway i Skellefteå! How weird is that? Men gott var det ändå. Sedan åt vi middag hos Karins mamma och jag fick träffa hunden Cesar igen. Long time no(se) see. Han är så fin. Vi åt en god middag med lammkött och diskuterade civilkurage. Jag gillar att de diskuterar allt, det gör även min familj.
Sedan lockade vi håret. Karin lockade håret på mig. Det blev mycket fint och hon tyckte jag såg ut som:



Sedan blev hårdrock. Jag älskar hårdrock. Och jag fick träffa Karins kompis Linnéa igen. Har bara träffat henne en gång förut. Men jag gillar henne verkligen! Hon påminner lite om mig. Det blev guitar hero, HIM och trevlig stämning. Jag fick höra att jag var en kunglig tjej som gillade hårdrock, snus och whisky. Jag kan inte annat göra än att hålla med. Utekvällen i Skellefteå var intressant. Jag och Karin kom fram till att alla snygga killar i Skellefte utvandrat och det är bara barskrapet kvar. Förutom en. Som såg ut som sångaren i HIM. Jag blev förföljd av en kille och blev ganska nöjd när jag lyckades skaka av mig honom. Hans kompis försökte övertala mig att det var en fin kille och pratade om hur de brukade röka på. Motsägelsefullt om du frågar mig som bara ställer mig liberal till alkohol.

Sedan blev det i alla fall hamburgare på Max efter en våldsam kö och vi fick skjuts av den coolaste människan någonsin. Hon sade: "Ibland kan frisk luft vara djävulen". Med detta menade hon att man kan spy om man tar frisk luft. Det var ett skönt uttalande.

Dagen efter:
Uttalande från mig: "Det finns inga snygga killar och alla röker bara på. Skellefteå måste vara helvetet på jorden". Karin: "Skratt".

Vi gick ut med Cesar, det var underbart väder. Karin lockade håret på sin bror Erik och de såg exakt likadana ut!
Vi åt Buremålet och det var det godaste målet någonsin. Typ. I love krysset. Sedan for vi hem. Nu har jag tappat lite kreativitet. Suck. Snart får jag träffa nya medarbetare, det blir kul.

Peppa inför hawaiin!!!
 
 
 

Weekend i exotiska Skellefteå

Med risk för att göra en dålig rip-off på Tomas Marklund som skrivit en resedagbok om en fantatiskt färd till Piteå, ska jag nu beskriva min helg i Skellefteå.

På fredag morgon begav det sig till det spännande resmålet. Jag och Karin lever, som ni kanske märkt, i en musikal. Vi sjöng hela vägen från å-hem till bussen och det var på ett så finurligt sätt som dagen började. Väl på bussen lyssnades det på musik i form av Winnerbäck och Kent. Det kändes inte som en lång färd förrän vi var framme i Skelet. Som det kallas. Som ni kanske förstår. Karin träffade några vänner med blått hår bland annat. Jag såg på när det hälsades och kunde konstatera att folk var trevligare i Skellefte än Ume. I alla fall på affärer och dylikt. Tydligen finns det dock knappt några homo -och bisexuella där. Mycket konstigt.
Karin for till en optiker, jag prövade töntiga glasögon medan jag väntade. Ett par röda Harry Potter-bågar föll mig helt klart i smaken. Men jag hade dessvärre inga pengar på mig.

Sedan umgicks vi med Karins mor och bror, det var väldigt trevligt. Karins bror är ett geni som använder sig av ord som "futuristisk" i en normal konversation. Han går i 8:an. Men som alla vet är ju Karin också riktigt intelligent!

Fortsättning får följa imorgon för då jobbar jag. Nu ska jag och Karin planera lite Hawaii-fester.

 

Teletubbies och decenniumtävlingar

Hänt på sistone:

Igår jobbade jag hela dagen med att ringa pensionärer, det gick sådär. En ville bjuda hem mig på fika när jag ville prata om försäkringar. En var född 1899. Sedan visade det sig att den personen hade dött. Resten svarade inte ofta.

Igår fick jag detta sms av vår granne/handyman/vän Erik-Olof: "Hahahaha, knäppisar!" Jag och Karin förstod genast att han måste ha menat oss men vi förstod inte varför. Det visade sig att han hade fått ett vykort på posten underskrivet med flera olika namn, bl a "Ove" och "Lotta". Han trodde att det var vi som hade skickat det. Har vi gått och blivit mystiska? Bara för att vi gav honom en krossad semla förra veckan som vi hade tryckt i hans brevlåda. Och kanske för att vi skrev en lapp med texten: "Erik-Olov, 24 år". Sehr mystisch! 

Senare på kvällen blev det iaf träning i form av Gympa Hopp. Karin hade en lustig out-fit på sig och jag var lättroad. Det var inte världens mest utmattande pass tyävärr, men musiken de spelade var helt okej. När det blev "Maria" med Blondie shakade jag och Karin loss. Fast vi sjöng "Sofia" eftersom vi har gjorde en sådan hyllningslåt till Suffe.
Sedan for vi hem och såg på House. Han är härligt bitter. Moha!
Karin gjorde ett test på facebook om hur väl hon kände en kompis. En av frågorna var; "vilka är ondast?" med några olika svarsalternativ och svaret på dett var Teletubbies enligt hennes kompis. Därför tyckte vi (läs mest jag) att det skulle vara roligt om jag skickade en bild på dessa bedårande varelser till henens kompis superwall. Tyvärr fungerade det inte, men det hade kunnat vara roligt.

Idag: Jobb från kl 8 och framåt. Magdalena ringde till en döende kund. Typiskt henne. Jag fick inte tag på mina kunder. Det kan vara därför jag sitter och bloggar as we speak.
På lunchen for jag med min chef och ett par kollegor till Gandhi, en indisk restaurang i stan. En kollega, som faktiskt åt lika långsamt som jag, berättade att hans lumparkompis fått honom att vara med i Vasaloppet och som en del av vadet ingår det att de inte får tränna innan. Höjden av masochism måhända? Han berättade även om en högst mysig tävling han hade haft med denna vän när de gjorde lumpen. En decenniumtävling. Denna gick ut på att den som hittade den äldsta kvinnan att ha sex med skulle vinna. Han hittade en kvinna som var lika gammal som hans mamma. Mmmysigt.
Frågan är den: Vari ligger utmaningen? Det kan inte vara svårt att få tag på en snusktant som vill ha lite lammkött. Eller? Det känns ganska mycket som Jack-Ass.

Vi hade även en diskussion om att alla killar som har namn som slutar på -y är ligister. Alttså  Bobby, Jimmy, Johnny, Ronny och så vidare. Detta har bekräftats av en man från Ersboda. Och från mig.
Finns det något motsvarande hos tjejer? God only knows.

/Over and out

A new week has come!

Numera bor jag på matematikgränd tillsammans med king-lika Karin. Det är kingeliking.
Här är en bild på oss: image5


Ingen miniatyrbild här inte!

Vi har en lugn period just nu - tack gode gud för den. Då hinner man kanske flytta in lite grejer till lägenheten.

Annars så har jag kollat om jag har TBC-vaccin, det var en skön spruta vi tog anser jag, medan Karin har lite av en sprutskräck. Hon var dock jätteduktig och klarade sig galant. Igår kollade de om jag hade vaccin sedan förut och det var det tydligt att jag hade eftersom min arm hade reagerat tydligt.
Eftersom min buckla var över 10 mm var jag tvungen att röntga för att se om TBC spridit sig till lungorna. Det var kul. Jag stod med naken överkropp och just då jag flashade brösten kom en ung kille som verkade (?) praktisera där. Han stod och glodde men slutade minsann med det när jag tog på mig bh. Vadan detta? Plus att jag tappade bikiniöverdelen när jag simmade så nu har jag flashat tillräckligt. För denna vecka.

Håller på att söka jobb som au-pair i sommar, känner att jag behöver omväxling. Det kan nog bli riktigt, riktigt bra. Har fått svar från flera olika länder.

LF ska nyanställa. Min chef lovar att det kommer bli en rolig kompott av människor. Det ser minsann lovande ut. Ska jobba dagtid i veckan, det blir bra eftersom vi har massa tid över. Show me the money! 


RSS 2.0