Bara tentaångest ibland...

...fast konstant om man går logopedprogrammet. Imorgon en neurologitenta där man ska ha 70% för att bli godkänd. Och jag har inte ens pluggat en dag till den. Men det går som det går, det löser sig.

Banketten i tisdags var underbar. En av de bästa utekvällarna i historien. Och helt otippat. Tydligen kan även ekonomer festa när det kommer till kritan. Och jag och min kollega dansade robotdansen, buggade i mitten av en ring med blandat resultat och vi var allmänt seriösa. Jag hade bra bordsplacering och fick sitta med tre trevliga killar. Dessutom träffade min kollega en kille hon inte sett sedan gymnasiet. Hon presenterade honom som sin mobbare. Han kallade henne "dreglet" och "fontänen" och hon kallade honom "kamelen". Det var härligt. Hon hade tydligen sprutat saliv (p.g.a dubbelsidig räls) när just han gått förbi så det var bara han som såg det och inte hans kompisar. 
Jag sov 4 timmar och sedan var det föreläsning och jag var i toppform.

Idag har jag jobbat och det var king. Jag borde ha pluggat. Imorgon blir det subway efter tentan. Med mina fina människor Änä-Pänä och Simmisen! PUSS!

"No brain is better than bad brain"

Citatet och även dagens rubrik kommer från en föreläsare som talade om hjärntumörer. Jag vet inte, men jag tror att buskapet är att man ska skära så mycket hjärna som det går. Det finns så mycket jag borde göra idag, men jag orkar inte. Jag är trött. Förstår ni det?

Imorgon ska jag på bankett kl 18. Och vi går i skolan från 8 till 16. Stressigt värre. Detta får jag lösa med sminkning på morgonen, vilket är sjukt jobbigt för då vill man sova. Men vad gör man inte för gratis buffé, fördrinkar, underhållning och framför allt: promoting av Länsförsäkringar... Jag ska lovorda dem med mitt mest positiva leende imorgon. Jag vet inte varför. Men jag får gratis mat. Är det förresten oartigt att be om en doggy-bag på banketter? Jag har ingen aning om hur man ska förhålla sig till situtaioner där man inte äter nudlar eller köttbullar.


--- CINDY LAUPER - SHE BOP ---

Det finns dem som klagar på att jag uppdaterar min blogg för lite och jag känner att det kan vara dags att göra det nu. Jag borde med andra ord plugga egentligen. I helgen har jag varit i Sthlm och ätit sushi. Det var mycket trevligt. Det kändes vårigt där, det fanns till och med grönt gräs. Så orutinerat! Det ska vara snö överallt tycker jag.

Just det! Jag och min bästaste Karin flyttar mycket snart ihop. På söndag kan jag börja flytta in grejor. Det kan bli mycket bra det här. Inflyttningsfest tillägnad denna kombination av Bill och Bull kommer snart. Inom kort alltså. Prepare - or be snailed later

 


Anonym

Ikväll har en "anonym person" tagit upp ett ämne på diskussion som inte tidigare diskuterats så mycket. Eftersom tjejer har lite av en svårighet att "olla" saker så måste det finnas en motsvarighet för det kvinnliga könet. Ja, Den Anonyme Personen Gustaf säger då att vi kan snigla saker! Det låter fräsht, men jag undrar över ordets bakgrund. Är det någon som har jämfört effekten av sniglar som gnuggats mot diverse föremål med tjejers gnuggning? I så fall vill jag att denne person tillkännager sig NU. Jag har många frågor ikväll.

Karin och jag hånglade nästan ikväll. Bildbevis kommer senare.

Fortsättning följer. Tom-ass hälsar och Karin är allmänt odräglig. Sofia vill att jag ska nämna henne, Det gör jag inte. Som synes. Puss från Karin. Bajs från Anna och Sofia. Tomas tar tillbaka hälsningen som han nyss gjorde. Nu är det drinkdags och jag och Karin ska snart framföra vår hyllning till Sofiaaaaaaaaa. Hon blev lurad idag på vår överraskningsfest. Jag gillar Sofia.

Uppdatering 23:23:
Nu får jag önska något. Vi har roligt, nu har Karin och jag framfört vår tribute till Suffe ännu en gång. Thomas säger att vi var bra och Anna säger att hon också var med. Det var hon för hon beat-boxade eftersom hon bad om det. Okeeej, sade vi då, men Anna var jätteduktig. Men hon var int me och skrev låten dock.

Elin säger att det är grovleken som räknas. Okej,

Uppdatering

Karin ville att jag skulle uppdatera min blogg så nu gör jag det. Bara i syftet att bräcka henne. Nee.

Julen: Var bra. Min bror fick guitar hero i julklapp till sitt Wee, så det enda familjen gjorde till jul var att spela det. Min familj är ganska konservativ när det gäller jultraditioner, som det kanske märks. Jag drack dessutom äggtoddy för första gången i mitt liv och det var riktigt gott. Cred till min bror som fixade bra julmat.

Mellandagarna: Var inressanta på flera olika sätt. Bästa sms:et kom från min vän Frida när jag frågade hur hon hade haft det på sin utekväll: "Jag drack typ ingenting men blev ändå jättefull. Jag flög omkring och tappade bort Chrille. Jag är kass." Typiskt Frida!

Nyår: Ett av de bästa hittills! God mat, bra sällskap och en underbar sketch konstruerad av mig personligen. Helt enkelt sjuk humor som ingen förstod. Vilket jag älskar. Och stackars Thomas och Anna blev tvingade att framföra denna "sketch" ett antal gånger under kvällen. (Den gick ut på att jag blåste i en festpipa som lät som ett flygplan när det startar, medan Thomas var pilot och sade bland annat: "Det här är er pilot Thomas Marklund. Det är 15 grader ute. Jag ska slå dig med min käpp!" Sedan sade Anna - i egenskap av flygvärdinna - "Kaffe. Té. Kaffe. Té." Sedan var sketchen slut.)

Succé! 

Nu har skolan börjat för oss logopeder och vi är helt ensamma på sjukhuset och universitetet. The pain!



 

RSS 2.0