Det är så jag säger det.

Helgen har helt klart varit intressant. Höjdpunkterna kommer från gårdagen som jag spenderade med min kära mor. Eftersom pappa åkte till Sydafrika kände jag att jag kunde hänga med mamma. Hon är verkligen bäst. Det finns få som är så roliga och kontroversiella som denna kvinna. Igår skrek hon på kinarestaurang att bläckfisken smakade som plast. Hon berättade även en anekdot från barndomen. Tydligen trodde hon och hennes kompis på diverse rykten när de var små. Hur som helst florerade det ett rykte om att man blir full om man äter Fox kola. Så varje gång de åt detta började de skratta hysteriskt. Det var som för mig och min bror när vi åt punschflaskor. Som för övrigt är underskattade.

Obama eller McCain? http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/usavalet/2008/electoralcompass2008.html Själv stöder jag Gamm-Obbe. Mamma skulle rösta på McCain - ondskan själv. Det blir intressant att se hur det kommer att gå.

Fick as we blog en otroligt vacker bild. Så här putar man tydligen med läpparna:




© Madame Tussauds

Ett sött litet inlägg

Upptäckte mitt i all tristess att jag fått en fin kommentar på ett inlägg jag skrivit där jag klagat på att någon bett om mitt telefonnummer på apberget. Meddelandet:

"Postat av: Oohsa

Hur ska man gå till väga för att bli uppmärksammad på bästa sätt då?

Tänk om man bara vill berätta hur söt du är och att man vill ta en fika på stan med dig. Ytligt, javisst, men det är ju en komplimang? Man kan skriva det rakt ut men till följd skapas då antingen irritation eller så väcks intresse. Det är ganska stor skillnad på de båda utvägarna. Därför är vi killar rätt dumma i huvudet, oavsett vad vi än skriver till er tjejer, på ett apberg, för att få lära känna er. "

Vad svarar man på sådant? Jag tycker att man skriver ett sådant meddelande i kommentarsfältet istället för att fråga om ens telefonnummer på apberget. Det är mer kreativt.

Ikväll har jag sett på bio. Det var trevligt. Vissa är kultiverade och ser på Patrik 1,5. Jag hör inte till dem jag. Nej, tacka vet jag Tropic Thunder. Det är skönt att koppla av någon timme innan man börjar tentaplugga. Orkar inte med neurolingvistiken just nu. Jag ska nog sova 12 timmar om det går. Sedan blir det mjukisbyxor.



Gillar denna bild. Det var en rolig klassfest och Elin var en mästerfotograf. Det var sommar.


ett till inlägg. lite längre. så att säga. alltså.

Karin kände sig besviken över mitt korta inlägg och sade att det nästan var tråkigt!!!
Detta kan inte stämma tänker alla nu. Men så illa är det. Vi sitter och ser på Vem kan slå Filip och Fredrik och jag blir så arg! AAAAARGHH!! Eftersom jag är (pinsamt) insatt i Fredrik Wikingssons och Filip Hammars liv råkar jag veta att massa frågor som återkommer i frågesporterna är något som de skrivit om i sina böcker alternativt visat i hundra höjdare eller dylikt. Ex på detta: Idi Amin, frågor om 80-talsartisten "Sabrina", låten "We shall overcome" etc. Jag är mycket upprörd, men det är kanal 5 och jag borde ha vetat bättre. Med risk för att låta onödigt bitter måste jag bara säga att det finns en sak som är värre än kanal 5 och det är mycket värre. Det är ondskan själv. Det är självklart Peter Jihde jag avser.

Peter Jihde är djävulen. Har ni sett hur han krampaktigt ska tafsa på alla stackars människor i idol? Så fort de kommer ut från juryn ska de ha kramar, oavsett hur det går. Man ser hur de försöker ta sig loss, som skadeskjutna små larver. Men det går inte. De orkar inte. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på det, seriöst!

Jihde - gå i ide!





Logopedstudentdagar i Uppsala i helgen. Härligt!


Heh


BOJKOTTA BETAPET!!!!

Hej, jag har inte skrivit på länge. Men nu jävlar. Först förlorar jag en match i betapet med 3 (!) poäng och sedan får jag ett meddelande av en som heter Gösta och vill ta en match någon gång. Där går gränsen Amanda Jensen.

Annars?

Har just gjort något jag ALDRIG gjort förut. Imorgon får ni i klassen veta.

Weeeeeeeeeee

RSS 2.0