du trenger ikke å være perfekt for å væere vakker

Trondheim med Karin och Erik-Olov var underbart. Karin blev så glad. Den här resan glömmer vi aldrig.

Tunnelsången (som ska sjungas genom varje tunnel i Norge, oavsett vad det gör mot din hals)

Tunnelsången, tunnelsången
Cykel i taket och Norge i taket
Mössa i Norge och cykel o Norge...

Köttbullssången (vid köttbullsskyltar)

Du ska inte äta köttbullar från berget E-O
sluta upp och äta köttbullar från berget där
Du ska inte äta köttbullar från berget älgen
du ska inte äta köttbullar från berget sisådär

Vi har tre grymt snygga, skrikiga Norgemössor.
Magnus har redan hört ryktas om dem.

Några jävligt "suspekta norgeprylar" var hans kompis exakta ord om vår utstyrsel.
Vi är snyggast, vi är bäst.

Pratade nyss med Robin. Han är king. Min lilla drama King.

image13


Well

Tenta på fredag, så nu är det plugg som gäller. Jag och Erik-Olof Älg har en överraskning på gång som Karin kommer beröras av. Eftersom hon har varit nere ska vi få henne på bättre humör tänkte vi =)

Annars inget nytt, förutom att vi har fått våra namnskyltar inför praktiken: "Lotta Nilsson, logopedstudent"
Se snyggt!

Inatt sov jag 11 timmar, det är vackert väder och alla är fina. Det värmer. Idag pratade jag med mamma, hon kallade alla sjuksköterskor för patrask. Det hörde Karins syster som pluggar omvårdnad just nu och har planer på att bli sjuksköterska. Det var komiskt.

Läste på Magnus blogg att han ätit en halv spindel som fanns i en syltburk. Han var grymt äcklad. Det var också komiskt.

Snart blir det praktik i Lycksele. Galet! De har kvar snö de bastarderna, men det är väl sånt man får ta.

Jag gillar inte skägg...

Gårdagen var trevlig. Skola från 8 till 16 men väldigt intressant med barnlogopedi.
Sedan blev det hemgång med Karin och PMS-Lotta. Jag var rätt dryg igår och kände mig en aning bitter. När en vänlig person frågade om vi hittade ut ur en lokal som förvirrade oss svarade jag kallt "vi har ben". Man kan fråga sig vilket slags svar det är. Vi åt en god middag med torsk, laddat med Omega3 så att vi inte får koncentrationssvårigheter på fyllan. Anna kom och tillsammans begav vi oss till SpexLena för att festa där. Frida plockade vi upp på vägen. Det var trevligt hos Lena men jag och Frida begav oss till Scharinska för att se ett hårdrocksband, Assailant. Väl där träffade jag en kille som jag känner via volvo, hade tipsat honom om bandet som skulle spela. Han ville hänga med oss men vi for på Pipes istället och glömde säga adjö, det var verkligen inte meningen att vara otrevlig men både jag och Frida blir så flängiga på fyllan. Sedan blev det pipes och slutligen max. Det värsta var när Frida sade, apropå absolut ingenting: "Jag gillar inte skägg". Det tyckte jag var hysteriskt roligt så jag kom på den briljanta idén att smsa henne det exakta meddelandet så att vi skulle komma ihåg det men som genom en gudomlig magi råkar jag även smsa det till volvokillen som självklart har just skägg. Skickar då även ett sms där jag skriver att jag råkade skicka fel till honom och att jag inte menade något illa. Vaknar morgonen därpå med lite ångest över min klantighet men ser till min lycka att smset bara ligger i utkorgen av någon anledning. Men då råkar jag skicka det istället för att ta bort det! så volvokillen: Om du någonsin läser detta, det var inte meningen men när jag tänker efter gillar jag inte skägg.

---

Träffade Anna på stan idag. Hon fick ett felaktigt sms skickat från Norge. Hur många norrmän krävs det för att skicka ett korrekt sms?
Nu ska jag servera umespexet mitt i natten. Jag kommer säkert tappa massa tallrikar.

Kläm


tomas

är så onykter just nu. han är snygg säger han - som en groda. han dricker baileys fast punch. det tycker han är gott. emma säger att det är en fejkehamster här i buren. en läskig banan hägrar. emma undrar vad det är. tomas säger att det är en banan. usch vad äcklig jag är - säger tomas. pelle kramar tomas. det är ren 2-40 gammraggarmusik in da room. det uppskattar vi EEEEJJJ! DET ÄR JU EN FEJKHAMSTER HÄR. Emma hade rätt hela tiden...

I'm electric - I just want to dance

Vad ska jag göra åt min stalker på betapet? Har glömt att svara på hans svar på min skogspromenadsfråga.
Så här ser vår konversation ut:

myskille:
"ojojoj men hej snygging.. dej skulle man ju inte ha nått emot att se mer av*LER*"

lottajag:
"Hej på dig myskillen!
Kan du berätta mer om dig själv? Gillar du långa skogspromenader? Och jag tar för givet att du gillar myskvällar precis som jag. *LER*"

myskille:
"ja vist:o) är en enligt andra sexig kille på 27 blå ögon snaggad smal v-tränad kropp. bor i en liten tvåa med min sambo..(hoppas de inte är nått hinder). tycker om att mysa mycket:o) men jobbar om dagarna i stan så därför jag blev väldigt intresserad av dej*blink* får alldeles för lite närhet hemma så jag söker någon som vill krama mej lite mer:o)*blink* addda mej på [email protected]"

Sedan skriver han ytterligare ett meddelande:
"hej igen glömde svara på din fråga. absolut gillar jag skogspromenader:o) puss puss snygging. hoppasvi hörs mer! har du caam?"

Sedan ytterligare ett:
"hej igen.. vill du inte skriva nått mer till mej tösen:o) puss"

................................

Vad ska jag svara tycker ni? Jag funderar på att hunt him down like a dog, ta reda på vars han bor och sedan låta min gode vän Erik-Olof gå fram och presentera sig såsom Lotta. Det är den bästa idén hittills.

Jag är trött, det var drygt att jobba idag. Av misstag råkade jag radera en excelmapp på datorn som nu förhindrar alla TM-are att gå in där, så nu måste jag göra om originalmappen manuellt. Det kommer kort sagt ta tiiiid. Börjar jobba kl 8 så jag har åtminstone tid på mig! jeeeeeeej. Det var inte jag, det var Mållgan.



Damn him!

Stockholm

var mycket trevligt. Det var så kul att träffa Robin och som tur är kommer han tillbaka i helgen för att träffa sin släkt så då kommer vi förhoppningsvis att ses. För att få lite inblick i vad vi har gjort kan ni gå in på http://www.perrobin.se/ En sammanfattning av vistelsen ser ut som följer: REA-showen sög på grund av Anders Lundin (som bland annat fick ett skrattanfall åt sitt eget skintorra skämt), hela upplägget och även på grund av läskiga akrobater som misslyckades med amatörmässiga rörelser. Maten var svindyr men vi fick i alla fall vara ifred i en sal vi hittade på Café Opera efter att vi hade lämnat Hamburger Börst. På Café Opera hade alla tjejer platinablont hår och killarna hade back-slick och såg allmänt kaxiga ut. Robins ragg var där med sitt jobb så det var kul att lära känna honom och hans kollegor. Dock inte dansken som var vd för deras jobb och trodde att vi (jag och Robin) skulle jobba för honom. Han sade till Robin på hetero-manér och mongo-danska att jag nog skulle kunna göra ett gott arbete för honom och så hade han slagit armbågen i sidan på Robin, som för övrigt är väldigt öppen med att han är homosexuell. Tur i alla fall att dansken blev utslängd efter att ha sagt "Håll keft" åt bartendrarna efter att ha blivit nekad att köpa alkohol. Synd att han tänkte köpa alkohol åt oss bara...

Lördagen: Åt kl 14 på chokladkoppen där Robin och massa andra snygga gaymänniskor jobbar. Robin sade åt mig att sätta mig bredvid ett par tjejer (som visade sig vara lesbiska) och äta där för att det var så fullt i övrigt därinne. Åt min mat medan Robin spårlöst försvann. Spanade efter honom i rummet men fick bara gensvar från några tjejer som besvarade mina blickar. Åt fort för en gångs skull. Sedan träffade jag min vän Rickard och gick på stan samt såg film. Det blev självklart en zombiefilm eftersom både jag och min bästis Tomas älskar sådana, det här var en vid namn "Fido" som handlade om en zombie som var ett slags husdjur. Mycket intressant koncept, men jag kan tyvärr inte säga att den hamnar på min 5 i-topp-lista.
Sedan var jag som vanligt sen och hetsade till Robin och där återgick vi till att bli riktiga fjortisar som vi alltid gör p.g.a att vi umgicks som mest på gymnasietiden och att vi hamnar i gamla mönster. Delade en vinflaska på en kvart och tog med resten i en sportflaska tack vare Robins snilleblixt.
Sedan blev det Lejonbaren med Robin, BlondinBella, hennes kille och hans kompis, samt tre mycket trevliga tyskar. Jag hade mycket troligt, lite för roligt. Spillde vin i min väska som nu luktar skunk eller.. värre. Pratade med tyskarna en massa, de verkade förstå vad jag sade trots min onykterhet så det var positivt. Kvällen avslutades med att Robin beställde mat på turkiska och fick extra pommes frites. Nice work!

Söndagen: Lunch på Chokladkoppen, besök på Nobels muséum som låg bredvid, vistelse i Nockeby. Såg förresten Sweeney Todd på bio - en musikal med Johnny Depp. Mycket bra. 

Bild från helgen förresten:

image10

Har nu hittat ett klipp som är anledningen till att man har en blogg:  
http://www.norran.se/nvtv/?iframeurl=http%3A%2F%2Fnorran.abcdn.net%2FabPlayer2%2Fdefault.html%3Fpath%3Dnorran.abcdn.net%2FTV-ARKIV%2FInslag%2F%26playfile%3D080329_GH3_750k.flv

Här ser man Skelleftenördar som har allvarliga problem, de har spelat ett lan med counterstrike och när det ska avslutas är nördarna gråtfärdiga. Det som slår mig är att de är mycket fåordiga och den sociala kompetensen är obefintlig. Till alla er som har tänkt skaffa barn: Bosätt er inte i Skellefteå och hindra dem från att spela för mycket dataspel. Det kommer bara leda till något ont.


Fick en försenad födelsedagspresent av Elin i form av en tavla där jag, Karin, Elin själv, Sofia och Anna är avbildade. Jag har den ovanför min säng. Den är så fin.

 

RSS 2.0